Viiden vaiheen ohje siitä, miten shoppailla lastenvaatteita verkossa

Useammille meistä shoppailu on rentouttava aktiviteetti. Meidän täytyy myöntää, että kaupoissa juokseminen pienten lasten kanssa ja yritykset saada heitä kokeilemaan vaatteita ovat aikamoinen haaste. Lapset kyllästyvät nopeasti, kiinnostuvat muista kaupan osastoista tai eivät halua kokeilla mitään.

Lastenvaatteiden ostaminen verkosta huolestuttaa monia vanhempia. Koot vaihtelevat paljon, ja palautuskäytännöt tai tuotekuvaukset saattavat olla epäselviä. Kaiken tämän takia asiat ovat hieman mutkikkaampia ihmisille, jotka tekevät verkko-ostoksia ensimmäistä kertaa.

Vaatteiden ostaminen verkosta kuitenkin säästää sinulta paljon aikaa. Voit myös verrata useampia tuotteita tai tai hintoja, toisin kuin voisit yhden päivän (tai jopa viikon) aikana verkon ulkopuolella.

Viime vuosina ostin kaikki lasten vaatteet pienokaisilleni verkosta säästääkseni aikaa. Opettelin siirtymisen tarjouksesta toiseen ja sen, miten alennan todennäköisyyttä siitä, että palautan tuotteet (en halua tehdä sitä silloinkaan, kun palautus on ilmainen).

Noudata näitä vaiheita, kun haluat shoppailla ilman stressiä:

1. Otan mitat määrittääkseni oikean koon

En voi aina luottaa kaupan näyttämään kokoon, koska jotkut vaatteet ovat suurempia ja toiset oikeankokoisia. Ikäsuositus ei myöskään ole ideaali ratkaisu, koska lasten pituus vaihtelee aika lailla varsinkin, kun he ovat pieniä.

Valitakseni oikean koon, katson aina tuotemerkin koko-opasta. Esimerkiksi, kun haluat valita oikean iELM-haalarikoon, sinun tulee mitata pienokaisesi leuasta nilkkoihin ja sen jälkeen verrata mittaa haalarin pituuteen.

2. Katson, miten vaatteet sopivat muille lapsille

Katson virallisia kuvia, mutta yritän myös löytää muita kuvia. Löydän monia kivoja kuvia tuotemerkin sosiaalisen median tileiltä sekä käyttäjien kuvista, joissa on hashtag tai jotka tägäävät tuotemerkin. Facebookin vanhempien ryhmät ovat myös hyvä kuvalähde. On hämmästyttävää, kuinka monta eri puolta samasta tuotteesta voit nähdä tällä tavoin. Näin voit tarkastella, miten kangas käyttäytyy ja miten vaatteet sopivat eri lapsille. Tällä tavalla voit määrittää, miltä vaatteet näyttävät lapsesi päällä.

Löydät lisää kuvia iELM-haalareista virallisilta Facebook- tai Instagram-tileiltämme. Voit etsiä muita kuvia käyttämällä hashtageja #ielm tai #ielmdesign.

3. Tarkistan kaikki saatavilla olevat tuotetiedot (kangas, hoito, jne.)

Suosin luonnonkuituja, joilla on orgaaniset sertifikaatit, mikäli mahdollista. Ne antavat ihon hengittää paremmin, eikä niitä ole käsitelty haitallisilla kemikaaleilla.

Kun etsin vedenpitäviä vaatteita tiedän, että luonnonmateriaalit eivät ole vaihtoehto. Tässäkin tapauksessa etsin kevyitä, teknisiä kankaita, jotka antavat lapsen liikkua vapaasti.

Lapset likaavat vaatteensa melko nopeasti, erityisesti kylmänä vuodenaikana. Sen takia suosin vaatteita, joita voin pestä koneessa.

4. Etsin arvosteluja, joko verkosta tai vanhempien Facebook-ryhmistä

Jos en vieläkään ole tehnyt päätöstä vaatteista tai jos tuotemerkki on minulle tuntematon, haen muiden vanhempien mielipiteitä. Löydän vastaukseni Facebook-ryhmistä, joihin kuulun, tai blogiartikkeleista.

5. Tarkistan palautuskäytännön

Although I hate to return products, sometimes it’s necessary to do so. Before ordering from a new store, I look at their return policy. I make sure not to break the label or wash the product before checking for faults. Then, I check the fit and decide if I want to keep it.

For me, the above steps worked every time. For the last 5 years, I didn’t have to return a single sock I bought for the little one. Unfortunately, I can’t say the same thing about the clothes and shoes I bought for myself.

What are your secrets when buying children’s clothes online?

Previous Post
Next Post

Leave a Reply