Viaton nautinto onnellisille aamuille

Joskus tai usein, me aikuisetkin olemme uteliaita kuin lapset; olemme kiinnostuneita löytämään uusia tapoja vaihdella, tehdä pieniä muutoksia, monipuolistaa elämäämme, toimintojamme, tapojamme, rutiinejamme. Haluamme olla uteliaita, joten voimme oppia uusia asioita joka päivä. Olemme dynaamisia ja meillä on luontainen halu olla aktiivinen ja kehittyä jatkuvasti. Energialähdemme, joka herättää päivättäistä uteliaisuuttamme, on juuri jokaisen päivän ensimmäinen ateria. Asiantuntijat kannustavat erityisesti, mutta ei ainoastaan, tuoreita äitejä kiinnittämään enemmän huomiota tasapainoisiin aterioihin koko päivän aikana.

Meille kaikki alkaa runsaalla aamiaisella, joka tuo elämänhaluamme! Tänään haluamme kertoa sinulle yhdestä reseptistä, josta kuulimme juuri iELM:n päämajassa, tauolla ja sen arvostettu kertoja oli yksi kollegoista.

Meidän on myönnettävä, että alun perin emme ole olleet erittäin innostuneita tästä ajatuksesta, joka luo uudelleen klassisen pannukakun reseptin yhdistettynä kuohkeiden amerikkalaisten pannukakkujen reseptiin. Kuitenkin tuloksena saatu ruoka on saanut meidät vakuuttuneeksi siitä, että se on ihana vaihtoehto uuden päivän aloittamiseen. Ja se on erittäin terveellistäkin!

Pannukakun ainekset ovat: 2 munaa, 250 grammaa täysjyvävehnäjauhoa, 250 grammaa maitoa (kokosmaito, mantelimaito, soijamaito, mieltymyksesi mukaan), teelusikallinen leivinjauhe, kaneli (maun mukaan), vanilja (maun mukaan). Munat vispataan hyvin (sekoitin tai keittiörobotti voivat olla hyödyllisiä, mutta ei pakollisia) ja siihen lisätään vähitellen muut aineetkin vaistomaisesti kunnes saadaan homogeeninen, maitomainen neste, ei liian ohut eikä liian paksu. Säädöt voidaan tehdä paikan päällä riippuen siitä, millaiselta taikina tuntuu. Käyttämällä pieniä kauhaa, taikina otetaan kulhosta ja kaadetaan normaalikokoiseen pannuun (pannussa ei käytetä lainkaan öljyä). Taikinan kaatamisen menetelmä on tärkeää pannukakun muodon kannalta: on suositeltavaa, että emme liikuta kauhaa, ja virtauslinja keskittyy keskiakseliin. Sitten pannukakut käännetään liiteän lastan avulla kunnes saavutamme haluamamme ruskistamista. Pannukakku on oltava noin kämmenen kokoinen.

Pannukakkujen viimeistely voi olla jokaisen herkuttelijan toiveuni. Me tarjoilimme niitä murskatuilla pähkinöillä, agave-siirapilla ja punaisilla viinirypäleillä, tai klassisella tavalla orgaanisella maapähkinävoilla. Lapsille voidaan tarjota ne biovoilla (tai gheella, intialaisella kirkasteulla voilla) ja niiden päälle voidaan laittaa makeuttamatonta hilloa, tai yhdistelmä hunajaa, banaania sekä kaikenlaisia kypsentämättömiä pähkinöitä tai tuoremetsähedelmiä, orgaanista kaakaojauhetta ja tuoretta jogurttia. Olemme varma, että löydät sinulle sopivan herkullisen vaihtoehdon!

Älä unohda hymyillä! Olet juuri aloittanut ihanan päivän, ruokkimalla kehoasi maukkaalla aterialla, joka on helppo valmistaa, ei ole paistettu, perustuu jauhoon, jolla on positiivisia vaikutuksia vatsaan pitkittyneen ruoansulatuksen ansiosta, ja ei sisällä lisättyä sokeria – se on proteiinien ja energian todellinen lähde.

EDELLINEN POSTAUS
SEURAAVA POSTAUS

Tuotteet