Uusin iELM-mallisto: MINI me

Perheellä on tärkeä paikka elämässämme. Läheiset ihmiset motivoivat meitä olemaan parhaita versioita itsestämme, ja erityisesti lapset antavat meille toivoa ja rohkeutta kohdata jokainen päivä ja luoda parempi tulevaisuus.

Tätä ajatellen loimme malliston koko perheellesi: MINI me. Ajatus tämän malliston takana on myöskin se, johon perustamme elämämme: eli kun meillä on perheemme tuki, voimme tehdä mitä tahansa. Nämä periaatteet näkyvät myös lastemme elämässä ja antavat heille rohkeutta tulla sellaisiksi, kuin he haluavat olla.

Haluamme, että tunnet tämän yhtenäisyyden tunteen, ja siksi tarjoamme sinulle malliston samanlaisia vedenpitäviä huppareita, jotka sopivat täydellisesti perheretkille. Oikeasta hupparista voi nopeasti tulla perusvaate sekä lasten että aikuisten vaatekaappeihin, ja se on erityisen hyödyllinen, koska sitä voidaan käyttää eri olosuhteissa.

Löydä sisäinen lapsesi

Usein käy niin, että me – vanhemmat – elämme lapsuutemme uudelleen lapsiemme kautta. Olemme onnellisia aina, kun he ovat onnellisia. Näytämme heille suosikkiasioitamme toivoen, että myös he pitävät niistä, alkaen suosikkipaikoistamme luonnossa aina lapsena nähtyihin elokuviin asti.

Kun käytät samanlaista takkia lapsesi kanssa, sinulla on mahdollisuus nauttia ulkona leikkimisestä yhtä paljon kuin hänellä, ja elät menneisyytesi kauniit hetket uudelleen pienokaisesi kanssa.

Laatu ensin

Kuten kaikki iELM-tuotteet, loimme nämä hupparit ylläpitäen sitä samaa laatua, jonka ansiosta iso vanhempien yhteisö rakastaa meitä. Softshellistä tehdyt hupparit ovat veden- ja tuulenpitäviä, eli ne ovat ihanteellisia keväällä ja syksyllä, mutta soveltuvat hyvin myös lämpimään ja kylmään säähän.

”MINI me” -mallisto on saatavilla rohkeissa väreissä ja helppokäyttöisissä printeissä sekä lapsille että aikuisille. Leikkisien tai minimalististen printtien ansiosta mallit sopivat jokaisen vanhemman ja lapsen vaatekaappiin, säteillen persoonallisuuksienne iloa, inspiraatiota ja ainutlaatuisuutta.

Takit ovat mukavanoloisia sekä veikeitä, ja ne voidaan yksilöidä niin, että sekä sinä että lapsesi voitte pitää päällänne samanlaisia viestejä, söpöjä sitaatteja tai ehkä jopa nimiänne. Yksilöinnissä käytetään heijastavaa materiaalia, joten luonnossa käynti voi helposti johtaa iltakävelyyn, ja sekä sinä että lapsesi olette turvassa ja erotutte.

Laita rakkautesi näytteille

Olet ensimmäinen roolimalli pienokaisesi elämässä, ja hänen itsetuntonsa ja itsevarmuutensa kasvavat hänen nähdessään, että hän voi olla aivan kuin sinä.

Kun käytätte samanlaisia asuja, lapsi tuntee, että tuet häntä, ja että teillä kahdella on erityinen side, jota kukaan ei voi rikkoa.

Näytä rakkautesi rakkaimmillesi, ja perheen yhtenäisyys kasvaa hetki hetkeltä.

EDELLINEN POSTAUS
SEURAAVA POSTAUS

Tuotteet