Suuren maailman pienet tutkimusmatkailijat

Lapsesi tuhmuus. Iloisen lapsesi onnelliset silmät. Lapsesi hymy. Ainoat asiat, jotka ovat todella tärkeitä kaikille vanhemmille. Vanhemmuus ei ole lainkaan helppoa, mutta palkinto on niin suuri, että kaikki vaikeukset tuntuvat vähäpätöisiltä.

iELM syntyi vanhempien suuresta rakkaudesta poikia ja tyttäriä kohtaan. iELM on määritlemänsä mukaan lapsille omistettu yhtiö, joka uskoo vanhempien ehdottoman rakkauteen lapsiansa kohtaan, joka luo rakkaudesta ja rakkauden kautta tunteen, joka voidaan mitata vain hetkillä, kun pienokaiset hymyilevät rehellisesti kaikella olemuksellaan.

Lapset ovat tämän suuren maailman pieniä tutkimusmatkailijoita. Pelaamalla he löytävät kuka he ovat, muokkaavat persoonallisuuttaan, määrittelevät itsensä, alkavat tietää, mistä he pitävät. Tutkittavat alueet ovat laajoja ja valtavia; ja heidän harjoittamansa toiminnat ovat hyvin erilaisia: jotkut, jotka vaativat heidän huomiotaan ja osallistumistaan, kuten väritys, maalaus, laulaminen; toiset, jotka ovat erittäin aktiivisia, kuten kaikenlaiset urheilulajit lapsille, interaktiiviset ja dynaamiset pelit, tanssit; tai rentoutumistoimet, mukaan lukien nukkumista; sosiaalisia toimintoja ja niin edelleen.

Mikä on kaikkien, laajasti ja iloisesti hymyilevien lasten yhteinen tekijä?

Mukavuus, että he voivat olla oma itsensä ja he voivat vapaasti ja esteettömästi tutkia suurta maailmaa ilman rajoituksia. Jokaisen hetken helppous, yksinkertaisuus ja mukavuus, joka mahdollistaa nopean sopeutumisen kaikissa tilanteissa.

Me iELM:ssä pyrimme aina tuomaan hymy lasten kasvoille. iELM:n vaatteet tarjoavat lapsille mahdollisuus viihteeseen. Houkuttelevat ja elävät värit aktivoivat lasten mielikuvitusta ja jokaisen vaatteen leikkaus antaa lapsille mahdollisuuden osallistua täydellisesti mihin tahansa toimintaan.

Lapset ovat tiedonjanoisia. Sosiaalistuminen on yksi tärkeimmistä askeleista kohti tasapainoista integroitumista yhteiskuntaan. Kun olet pieni, sinulla on ystäviä, leikkitovereja, joukkuetovereja urheiluissa, tovereja lastentarhassa ja koulussa ja he kannustavat sinua olemaan sitkeä, itsevarma, jalomielinen ja rohkaisevat sinua juhlimaan yhdessä erityisiä hetkiä, oppimaan yhdessä ja havaitsemaan maailmaa yhdessä. Hauskimmat pelit ovat ne, joita pelataan ystävien kanssa!

Siitä alkaen kun sinusta tulee vanhempi, lapsesi hymy nousee etusijalle. Kun he tuntevat itsensä mukavaksi, lapset kehittyvät kauniisti ja tasaisesti kaikilla kolmeella tasolla: fyysisesti, emotionaalisesti ja henkisesti. Vanhempien valtavan rakkauden ja jatkuvan tuen suuren maailman tutkimisessa avulla lapsen hymy on vakuutettu!

Previous Post
Next Post

Leave a Reply