Rakas herra Softshell

Jokaisen tuotemerkin tarinassa, on tuotteita, jotka ovat enemmän tai vähemmän suosittuja sekä asiakkaiden että niiden luomisen keskuudessa, niille, jotka antavat niille elämän. IELM: n tapauksessa, softshell-kankaan potkupuvut ovat mieltymyksemme ykkönen: lapset rakastavat niitä, vanhemmat ovat onnellisia, ja me iloitsemme nähdessämme ystävällisen, värikkään ja erittäin hyödyllisen rajallisen tuotteen.

Ja juuri siksi, että se on niin suosittu tuote, tänään haluamme keskittyä lasten ulkokäyttöön tarkoitettujen softshell-kankaiden käyttöä ja huoltoa koskeviin ohjeisiin.

Tämäntyyppinen materiaali syntyi jonnekin vuonna 2000 ja ilmestyi vastauksena tarpeeseen saada välikerroksen fleecen (pehmeä, pörröinen ja lämmin materiaali, mutta se ei suojaa säähän) ja hardshellin välille (tarjoaa täydellisen suojan sääelementeiltä, mutta se on jäykkä). Softshell-ul se

Softshell soveltuu erinomaisesti intensiiviseen toimintaan kylmällä säällä, mikä vaatii suurta liikkumisvapautta. Kuvittele, että softshell on fleece, jota on käsitelty vedenkestävällä käsittelyllä ja tuulen vastaisella kalvolla.

Tiesitkö?… ”Vesipatsaalla” mitataan tuotteen läpäisemättömyysaste; osoitin ”maximum vapour permeability” mittaa tuotteen hengitystason. Indeksien kaksi numeroa ovat korkeampia, niin korkeammat edellä mainitut ominaisuudet ovat. Esimerkiksi, jos vesipylväs on välillä 6000 mm – 10000 mm, voimme käyttää tätä vaatetustuotetta maltillisissa sateissa ja leutoissa sääolosuhteissa. Jos se on 20000 mm vesipatsaan ja yli sen, sitten voimme kohdata sateita ja runsaasti märkää lunta. IELM: ssä käytetyllä softshell-tyypillä on korkea vedenpitävyys (10.000 mm vesipylväs) ja tarjoaa sekä tuulensuojelun että erittäin hyvän hengityskapasiteetin.

Lasten ulkovaatteissa valitsimme softshell-materiaalin, jonka rakenne on samanlainen kuin kolmikerroksinen laminaatti: Kankaan ja vuorauksen väliin on ohut kalvo – pinnoite. Ulkopinta on sileä ja kulutusta kestävä, ja vuori (valmistettu fleece-kaltaisesta materiaalista) on pehmeä ja mahdollistaa kosteuden poistamisen.

iELM-potkupukujen softshell-kangas tarjoaa suurta mukavuutta, koska materiaali on hyvin joustava ja siinä on suuri venytyskapasiteetti ja pehmeä ote.

Eri iELM-tuotteiden valmistuksessa käytettyjen softshell-tekstiilien käsittelyyn ei käytetä vaarallisia kemikaaleja. Meille asiakkaidemme lasten turvallisuus on ensisijainen!

Tämäntyyppinen materiaali on 100% mikro-polyesteri. Suosittelemme pesemistä 40 ° C: ssa. Ei ole tarpeen levittää pehmennysainetta, se on jopa vasta-aiheinen. Softshell-tuotetta ei kuivata kuivausrummussa tai sähkökuivauskaapissa. Kun käytät softshell-tuotetta, anna sen käyttää ilmanvaihtoa ja älä anna sen pysyä märkänä useita päiviä. Haluamme kuulla kysymyksesi, mielipiteesi ja muut tiedot, joita haluat jakaa iELM: n lastenvaatteista hyvin rakastetusta softshellista!

Previous Post
Next Post

Leave a Reply