Perhesiteet

Tulemme maailmaan yksin, mutta meitä ympäröivät ihmiset tarjoavat meille ehdottoman rakkauden elämämme ensimmäisestä hetkestä alkaen. Tunnemme tämän suuren rakkauden, koska sen kautta kasvamme, olemme ravittuja hengellisesti, tunteemme voimistuvat, mielimme kehittyy – meistä tulee ainutlaatuisia olentoja rakkauden kautta.

Usein kun saavumme maailmaan, perheessämme on jo lapsi, veli tai sisar. Mikä voi olla hienompaa? Täten opimme helpommin kävelemään, puhumaan ja pelaamaan, koska meillä on aina rinnallamme kumppani, josta tiedämme intuitiivisesti, että on osa meitä. Perhesiteet ovat hyvin vahvoja, ja perheenjäsenten väliset hengelliset yhteydet tuntuvat myös vahvalta, niiden oletetaan ja todetaan olevan näin ilman etukäteistä harjoittelua.

Tehtävämme iELM:ssä on suoritettu kun perhesiteet noudattavat omalla tavallaan. Perheen pienokaiset noudattavat vanhempien veljien esimerkkiä ja seuraavat heitä päivittäisissä löytöissään, lapsuuden kauneimmissa seikkailuissa. Myös hymyt, ilo ja onni lisääntyvät kun he voivat olla veljen tai sisaren seurassa, joka voi valaista ”tietään”. iELM:n vaatteet on suunniteltu käytettäviksi jokaisessa toiminnossa ja ne mahdollistavat pienille ja suurille lapsille heidän välisen yhteyden lujittamisen, tuntematta sitä epämukavaksi. Oma tarinammekin alkoi juuri näin, koska kun puhumme iELM:stä, puhumme erittäin luovasta vanhempiparista ja neljästä lapsesta, veljistä ja sisarista, joilla on yhteisiä piirteitä, yhteisiä siteitä, yhteisiä kiinnostuksia, ja jotka aina tuovat hymy ihmisten huulille.

Kauneimmat pelit pelataan veljiemme ja sisartemme joukossa, koska he ymmärtävät meitä, ohjaavat meitä ja antavat meille anteeksi, kun teemme virheitä joskus. Vaikka on olemassa tieteellinen käsitys siitä, että ainoat lapset tulevat itsevarmemmiksi tulevaisuudessa verrattuna pieniin lapsiin, joilla on veljiä tai sisaria, me uskomme edelleen, että perheessä on olemassa sopusointua, ja luontaisia perhesiteitä on vaikea murtaa.

Jokaisen lapsen matka elämän läpi on ainutlaatuista, mutta usein perhesiteet pysyvät tasapainopisteenä, „kotina“, johon voimme luottavaisesti palata jakamaan iloa tai surullisuutta niiden kanssa, jotka ovat aina tukeneet  meitä rakkaudellaan: vanhempamme, veljiemme ja sisaremme.

#iELM #iELMfamily #ourstory #thisisUS #iELMwithlove #iELMkids #iELMlovesYOU

Previous Post
Next Post

Leave a Reply