Miten valitsen oikeanlaiset lasten sadevaatteet?

Kun suunnittelet ostavasi uudet sadevaatteet lapsillesi, lukuisat vaihtoehdot saattavat hämmentää sinua. Ei syytä huoleen. Valinnan vaikeus helpottuu, jos aloitat miettimällä, miten aiot käyttää vaatteita.

Tässä on muutamia kriteereitä, jotka auttavat sinua ostamaan täydelliset vaatteet lapsellesi.

Kuinka kauan ulkoilette

Jos menette vain kävelylle puistoon, sinun ei todennäköisesti tarvitse ostaa teknisiä sadevaatteita. Mutta jos rakastatte patikoimista vuorilla, telttailette usein tai vietätte paljon aikaa metsässä, sinun pitäisi valita käytännölliset vaatteet koko sadekaudelle keväästä syksyyn.

Lapsesi ikä

Elävät, värikkäät kuviot viehättävät taaperoita. Heille on tärkeää, että vaatteet tuntuvat mukavilta liikkuessa, ja että alimmat kerrokset pysyvät kuivina, kun he laskevat kostealta liukumäestä alas tai kun he hyppivät vesilätäköissä. Jos aktiivisuustaso on alhainen, eikä lapsi hikoile paljoa, kankaan hengittävyys ei ole tässä tapauksessa niin tärkeää. Sitä vastoin sadevaatteiden pitäisi toimia vähintäänkin lämmöneristyksenä.

Sadevaatteiden tyyli on myös tärkeä. Voit valita takin tai housut, mutta nuorempi lapsi on helpompi pukea vedenkestäviin lasten haalareihin.

Kuinka usein lapsesi aikoo käyttää sadevaatteita

Jos pikkuisesi leikkii päiväkodin ulkotiloissa, hän voi käyttää sadevaatteita mutaisena päivänä. Päiväkoti-ikäiselle lapselle on myös tärkeää saada pukeutua itse. Lasten sadehaalari on paljon helpompi pukea kuin kaksiosainen vaate.

Jos asuinalueellasi sataa paljon, sadevaatteita voidaan käyttää hyvinkin usein, jopa kesällä.

Lapsesi leikit

Sinun kannattaisi valita kestävä kangas, jos lapsesi käyttää sadevaatetta paljon. Kangas on koetuksella, kun lapsesi leikkii mudassa, rypeää kosteassa nurmikossa tai lehtien seassa tai konttaa.

Miksi sinun kannattaisi valita lasten softshell-sadehaalari?

Softshell on kevyt ja joustava kangas, jota on helppo säilyttää. Tästä kankaasta tehdyt vaatteet ovat täydellisiä, mitä tulee viikkaamiseen ja repussa kuljettamiseen patikoinnin aikana. Se suojaa pikkuistasi vedeltä ja tuulelta, kestää kulutusta ja se on äärimmäisen helppo puhdistaa. Näin lapsesi voi leikkiä huoletta tai jopa oppia konttaamaan, eikä sinun tarvitse murehtia, että hän kastuu tai likaantuu. Riittää, että pyyhit kankaan kostealla vaatteella tai liinalla, ja takki on taas kuin uusi.

Kangas ei ole ainoastaan vedenkestävä (10,000 vesipylväs), iELM lasten vedenkestävät haalarit on pehmustettu ohuella fleece-kerroksella, joka toimii vahvana lämpöeristeenä. Pehmustetun sadevaatteen valitseminen saattaa tuntua hassulta, mutta lapsesi voi viettää paljon aikaa kesäisin kostealla maaperällä. Siksi vaatteissa pitäisi olla minimaalinen lämpömukavuus.

Lisäksi, vaikka lapsesi on fyysisesti aktiivinen, hän ei hikoile. iELM-haalareissa käytetty softshell-kangas tarjoaa hyvän ilmanvaihdon.

Olkoonkin sadevaate mikä tahansa, huomioi myös lapsen mukavuus ja se, miten hän käyttää vaatetta. Sateella voi olla hauskaa, jos on pukeutunut asianmukaisesti.

 

 

EDELLINEN POSTAUS
SEURAAVA POSTAUS

Tuotteet