Miten valita vauvanvaatteita

Vauvanvaatteiden valitseminen on yksi ensimmäisistä haasteista, joita kohtaat vanhempana. Ensimmäisten elinkuukausien aikana vauvasi iho on hauraampi, ohuempi ja noin viisi kertaa herkempi kuin aikuisen iho. Meidän täytyy suojella hänen ihoaan parhaalla mahdollisella tavalla, koska väärien kankaiden päällä pitäminen voi aiheuttaa ärsytystä, allergioita ja muita iho-ongelmia.

Tässä on joitakin vinkkejä, joita kannattaa pitää mielessä vauvanvaatteita valitessa:

Luonnonkuidut ovat paras valinta

Siitä huolimatta, että ne näyttävät miellyttäviltä, synteettisistä kankaista tehtyjä vaatteita on saatettu käsitellä erilaisilla kemikaaleilla, jotka voivat olla myrkyllisiä pienokaisellesi. Joskus ne johtavat sieni-infektioihin tai laukaisevat allergisia reaktioita. Luonnonkuiduista valmistetut vauvanvaatteet antavat ihon hengittää, tarjoavat mukavuutta jo ovat paljon kestävämpiä.

Kun ostat vaatteita vauvallesi, tarkista paidan etiketti ja suosi seuraavia materiaaleja: puuvilla, pellava, merinovilla, hamppukangas, juutti tai silkki. Suosittelemme, että vältät seuraavia synteettisiä materiaaleja: akryyli, polyesteri, tekosilkki, nailon ja lycra.

Valitse luomupuuvilla

Sitä viljellään saasteettomissa ympäristöissä, joissa ei ole käytetty torjunta-aineita, hyönteismyrkkyjä, lannoitteita tai muita kemikaaleja. Yleensä tavallisessa puuvillassa voi olla jälkiä näistä kemikaaleista, jotka voivat imeytyä lapsesi ihoon. Atooppista ihottumaa sairastaville lapsille täytyy valita vaatteita, joita ei ole käsitelty kemiallisesti. Kuitenkin ”puhtaan” vaatekaapin edut ovat tärkeitä kaikille lapsille, ja niillä on tärkeä rooli allergioiden kehityksen estämisessä tulevaisuudessa.

Sinun tulisi ostaa puuvillavaatteita, jotka ovat GOTS- tai OEKO-TEX® STANDARD 100 -sertifioituja.

GOTS on maailmanlaajuinen luonnonmukaisen tekstiilin standardi. GOTS-sertifioidut tekstiilit on valmistettu raaka-aineesta, josta vähintään 95 % on viljelty luonnonmukaisesti.

Saadakseen Oeko-Tex Standard 100 -sertifikaatin, kankaan täytyy olla testeissä todettu vapaaksi yli 100 aineesta, joiden tiedetään olevan vaarallisia ihmisten terveydelle.

Vauvanvaatteiden täytyy olla mukavia

Vauvat nukkuvat suurimman osan ajastaan. Joten valitse kankaita, jotka ovat kevyitä, pehmeitä, miellyttäviä koskettaa ja hikeä imeviä.
Lapsesi mukavuuden lisäksi sinun tulisi miettiä, miten helppoa on huolehtia hänen vaatteistaan. Vauvanvaatteet täytyy vaihtaa usein, joten nopeasti kuivuvat materiaalit ovat ystäviäsi.

Valitse vauvanvaatteita, joihin voit helposti pukea pienokaisesi

Tarkista niskan, hihojen ja jalkojen alueilla oleva tila. Sen tulisi olla väljä. Suosi myös vaatteita, joissa napit tai vetoketju ovat edessä. Näin vauvanvaatteiden vaihtaminen on mukavampaa, koska hän ei hermostu kääntäessäsi hänet ympäri.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, älä tingi tuotteiden laadusta, vaikka ne olisivat edullisia. Halvat hinnat usein houkuttelevat, mutta lapsen terveyden ollessa kyseessä täytyy meidän valita paras tuote. Pienokaistemme täytyy kasvaa turvassa. Terveellisen ruokavalion ja elintapojen lisäksi lasten ihon päällä olevilla materiaaleilla on tärkeä rooli heidän tasapainoisessa kehityksessään.

Suosittelemme, että sijoitat laadukkaisiin vauvanvaatteisiin ja olet hyvin perillä asioista, ennen kuin teet ostoksesi!

EDELLINEN POSTAUS
SEURAAVA POSTAUS

Tuotteet