Miten pidät huolta vauvan softshell-haalareista

Softshell on materiaali, jota käytetään viimeisenä kerroksena ja jota voidaan pitää ensimmäisen puuvilla- tai villakerroksen päällä. Kylmemmällä ilmalla voit lisätä villapaidan tai fleecetakin. iELMin vauvan haalarit sopivat hyvin intensiivisiin ulkoharrastuksiin, kun ilma on kylmä, sateinen tai tuulinen. Ne soveltuvat liikkumisvapautta, keveyttä ja mukavuutta tarvitseville. Ulkopuoli on sileä mutta kulutusta kestävä, ja sisäpuoli on pehmeä ja sallii kosteuden poistumisen.

Tämä kangas on hengittävä, tuulenpitävä, lämpöä säätelevä ja myös vedenpitävä.

Se on täydellinen valinta lapsille, jotka leikkivät mielellään vapaasti luonnossa. He voivat harrastaa ulkona suurimman osan vuodesta. Olipa sitten kevät, syksy tai talvi, he eivät hikoile, eikä heille tule kylmä.

Ennen pesua

Ennen kuin peset pienokaisesi softshell-haalarit, lue hoito-ohjeet etiketistä ja noudata niitä. Jos yleensä poistat etiketit, säilytä niitä turvallisessa paikassa tai ota niistä kuva, jotta voit tarvittaessa lukea ohjeet uudelleen. Poista sen jälkeen pinnalla olevat epäpuhtaudet, esim. pöly tai muta. Softshellistä tehtyjen vaatteiden etu on se, että niitä on erittäin helppo pestä. Varmista, että vetoketju on kiinni, ennen kuin laitat ne pesukoneeseen, jos et halua pestä niitä käsin.

Pesuprosessi

Etiketistä löytämiesi ohjeiden lisäksi suosittelemme, että pidät seuraavat tärkeät asiat mielessä, jotta et vahingoita softshell-materiaalia:

-Pese ne hitaassa pesuohjelmassa;
-Veden lämpötila ei saa olla yli 40 ° C;
-Älä käytä valkaisuainetta;
-Älä käytä huuhteluainetta.

Kuivaus

Kuten pesuprosessi, kuivausprosessi on myös varsin helppo. Ilmakuivaus on suositeltavaa, vaikka se kestäisi pidempään. Lasten vedenpitäviä haalareita ei myöskään tarvitse silittää.

Säilytys

Viimeinen vaihe lasten vedenpitävien haalareiden pesurutiinissa on säilytys. Varmista, että ne eivät pysy märkinä liian kauan kuivausprosessin aikana. Älä myöskään säilytä niitä hyvin kosteissa paikoissa.

On tärkeää muistaa, että haalarit eivät ole täysin vedenpitävät. Vaikka softshell on vedenpitävää kangasta, kostetutta voi päästä sisään vetoketjun, saumojen tai hihansuiden alueilta.

iELMin vauvan haalarit eivät myöskään sisällä kemikaaleja, joten pienokaisesi ei ole vaarassa. Tämän takaa OEKO-TEX® STANDARD 100 -sertifikaatti. Saadakseen tämän sertifikaatin, kankaan materiaalissa ei saa olla yhtään niistä 100 aineesta, joiden tiedetään olevan haitallisia terveydelle. Jos haluat tietää lisää Oeko-Tex-sertifikaatista, GOTS-sertifikaatista ja kemikaalittomien vaatteiden tärkeydestä, lue artikkelimme tästä.

Mitä enemmän pidämme huolta käyttämistämme vaatteista, sitä pidempään ne kestävät, ne toimivat paremmin ja nautimme niihin pukeutumisesta kauemmin. Tämä myös johtaa ympäristölle haitallisten vaikutusten vähenemiseen, jos ostamme usein uusia vaatteita.

EDELLINEN POSTAUS
SEURAAVA POSTAUS

Tuotteet