Miten asustaa lasten mekkoja

Kuumat päivät ovat täällä, ja söpöt kesämekot ovat palanneet pienokaistemme vaatekaappeihin.

Varttuessaan nuoret tytöt alkavat kiinnostua asusteista ja niiden yhdistämisestä asuihinsa.

Tässä on viisi ideaa, joiden avulla voit asustaa mekkoja luodaksesi pienen tyttösi asuja:

Pienokaisesi tekemät asusteet

Osta pienokaisellesi askartelusetti ja auta häntä tekemään omia asusteita! Voit kokeilla settejä, joissa on helmiä ja kuminauhoja, ja tehdä rannerenkaita tai kaulukoruja tai valita käsinkirjontasettejä. Tällä tavalla pienokaisesi saa kivoja asusteita ja voi harjoitella luovia taitojaan ja sorminäppäryyttä.

Värikkäät asusteet sopivat parhaiten yksinkertaisiin lasten mekkoihin. Näin asusta ei tule liian levoton.

Jos pieni tyttösi on menossa juhliin, kuten parhaan ystävänsä syntymäpäiville, tällainen yhdistelmä varmasti nostaa hänet valokeilaan.


Värikkäät huivit


Värikkäät huivit ovat myös asusteita, joiden avulla voit täydentää pienen tyttösi asun. Voit luoda eri tyylejä vain yhdellä kauniilla huivilla. Ainoa rajoitus on mielikuvituksesi. Tässä on joitain ideoita:

-Sido hänen hiuksensa niillä
-Tee rusetti hänen kaulansa tai kätensä ympärille
-Käytä sitä hänen palmikoissaan.

Suosittelemme tällaista asustetta elegantteihin lasten mekkoihin. Jos olet menossa tapahtumaan, jossa haluat sinulla ja pienokaisellasi olevan yhteensopivat asut, voit saada sen helposti aikaan samanlaisten huivien avulla.


Kukkia hiuksissa


Kun on kyse kesäisistä kävelyretkistä puistossa tai luonnossa, voit saada pienen tyttösi tuntemaan itsensä keijuprinsessaksi vain kukan avulla. Tarvitset vain hiussoljen sen kiinnipitämiseen. Tämä sopii tyttöjen mekkoihin, jotka on tehty aroista materiaaleista, kuten silkistä, harsosta tai satiinista.

Suosittelemme, ettet poimi kukkia puistoista. Muuta asusteiksi jo leikatut tai pudonneet kukat. Näin opetat lapsesi kunnioittamaan luontoa, käyttäytymään vastuullisesti ja löytämään tapoja nauttia sen kauneudesta aiheuttamatta vahinkoa.


Muuta leluhahmoja


Voit muuttaa minkä tahansa leluhahmon riipukseksi tai korvakoruksi. Tarvitset tähän väri-/metalliruiskun, korvakorun tai riipuskoukun ja poran. Löydät kaikki materiaalit askarteluliikkeistä. Tällä tavalla voit kierrättää ne lelut, jotka eivät enää kiinnosta pienokaistasi. Tee reikä leluhahmoon, levitä suihketta sen pinnalle, kiinnitä koukku ja olet valmis!

Tämän tyyppinen asuste sopii täydellisesti temaattisiin lasten mekkoihin. Rakastaako pieni tyttösi eläimiä? Valitse eläinhahmoja, muuta niitä yllä olevien ohjeiden mukaisesti ja yhdistä ne hänen mekkoonsa. Hän tulee tuntemaan olonsa hienoksi ja itsevarmaksi esittelemällä rakastamiaan asioita.


Pue söpö vyö lapsen päälle


Pieni ja värikäs vyö voi täydentää asun, kun kyseessä on valkoinen mekko tai mekko, jossa on yksinkertaisia kuvioita. Se antaa lisäväriä ja tekee asusta tyylikkään.

Voit myös käyttää tätä temppua, jos mekon koko on suuri. Tiedämme, että lapsilla voi olla kasvupyrähdyksiä, jolloin vanhemmat epäröidessään yleensä valitsevat isomman koon. Vyön avulla leveä mekko näyttää hyvältä pienokaisesi päällä. Yhdistä vyö kenkien tai sandaalien kanssa visuaalisen tasapainon saavuttamiseksi.

Lasten ja vauvanmekkojen iELM-mallisto sisältää mekkoja, joissa on minimalistisia mutta iloisia ja leikkisiä printtejä. Ne ovat ihanteellisia puistokävelyille ja koulu-/lastentarhapäiville. Valitse rakastamasi mekko ja nauti jokaisesta hetkestä pienen prinsessasi kanssa!

EDELLINEN POSTAUS
SEURAAVA POSTAUS

Tuotteet