Meri kutsuu meidät luokseen, jopa syksylläkin

Olemme jo sanoneet ja toistamme sen ylpeänä: iELM on erittäin onnekas, koska sen päätoimipaikka on sellaisessa maassa, kuin Romania, täynnä ihmeitä. Yksi iELM:n sijannin monista eduista on se, että sekä ihailtavat vuoret että rakas meri on yhtä lähellä meitä. Aina kun tunnemme tarvetta rentoutua ja etsiä inspiraatiota yrityksessä tekemäämme työhön, voimme tehdä lyhyen, 2-3 tunnin matkan, ajamalla autolla aidoilla, sellaisiin kohteisiin johtavilla teillä, jotka varmasti lataavat meidät positiivisella energialla ja uusilla ideoilla.

Kaakkois-Romania lumoaa meidät 245 kilometrin Mustameren rannikolla. Se on hyvin monipuolinen merenranta, joka jakautuu kolmeen pääalaan: pohjoisessa Tonavan suistoon (UNESCOn perintökohde vuodesta 1991), keskellä Razim-Sinoe kompleksi (tai Razim limaani, paremmin tunnettu suurena laguunina ja vesiekosysteeminä), ja etelässä Dobrogean rantaviiva, joka sisältää kallioita, rantoja ja limaaneja, jotka seuraavat toisiaan vuorotellen Bulgarian rajalle.

Kesäkaudella monet turistit hyörivät Romanian meren rannalla, etsimässä sekä kauneutta ja vetäytymistä hiljaisuuteen, että hauskaa ja herkullista ruokaa. Mutta syyskuusta alkaen merenranta pysyy tyhjänä, upotettu vaikeasti kuvattavaan rauhaan. Rannalla vain lokit laittavat vuodettaan hienossa hiekassa, monien moniväristen simpukoiden joukossa, jotka tuottiin rannalle hiljaisilla syksyn aalloilla.

Meille meri on kaunista myös silloin, kun aurinko on pilvissä. Merituuli, puhdas ilma, meren erityinen suolainen tuoksu, taivaan majesteettinen sulautuminen mereen horisontissa, sininen kaikialla, yhdistettynä hiekan kullanvärellä ja pilvien ja aaltojen kuohun valkoisella – emme voi tehdä mitään muuta, antaudumme meren hiljaisuudelle ja parantumme hieman, synnymme uudestaan, meistä tulee paras versio itsestämme ja nöyrrymme tällaisen luonnonvoiman edessä. Olemme yksin, vain meitä ja mertä. Meren ainutlaatuinen värähtely lämmittää henkeämme kokonaisuudessaan. Olemme kotona, tunnemme olevamme kotona vain kanssamme. Kaikkien sääntöjen tai työkuvausten noudattamatta, jokainen ammatti sisältää ”bydefault” tällaistä aikaa, jota vietämme vain itsemme kanssa, aikaa, jossa järjestämme ajatuksiamme, jossa löydämme jotkin unohdetut, mutta hienot ideat, aikaa, kun elämme vain meille ja sitten sovellamme kauneutta toimintaamme. Nämä arvot ovat välttämättömiä iELM:ssä, tuemme ja kannatamme niitä, koska iELM täysin sitoutunut ihmisiin, riippumatta siitä, ovatko ne asiakkaat vai työntekijät.

Rakas ystävämme, karkaa niin usein kuin pystyt, varsinkin henkisesti rikkaisiin paikkoihin, kuten valtameret, meret tai laajat järvet. Nuku siellä,  hengitä sisään ja ulos, yksinkertaisesti ole siellä kokonaan ja kehosi tulee sinulle kiitolliseksi.

Syksyllä nuoret perheenjäsenetkin saattavat tuntea olevansa meren rannalla kuin kotonaan, he voivat oppia lisää merieläimistä, rakentaa häiritsemättömästi hiekkalinnat tai muut hiekkamuodot, voivat poimia erilaisia simpukoita, voivat nauttia enemmän merellä kuluneesta ajastaan. Lempeä aurinko ei enää ole vaaraa, vaan se hyväilee meitä kunnes mekin saamme osamme hyvinvoinnista ihanalta mereltä.

EDELLINEN POSTAUS
SEURAAVA POSTAUS

Tuotteet

JÄTÄ VASTAUS

Seuraa meitä instagramissa