Me ja Luonto

Ensimmäinen kohtaamisesi Luonnon kanssa. Lapsesi ensimmäinen kohtaaminen Luonnon kanssa. Muistatko vielä? Kuinka kuvailisit niitä? Mitä tunteita olet kokenut niissä hetkissä? Mitkä Luonnon muodot ovat vaikuttaneet sinuun eniten?

Luonto ympäröi meitä, halaa meitä lämpimillä käsivarsillaan, sartaa meidät miellyttävästi missä tahansa olisimme. Se antaa meille mahdollisuuden löytää elämän olemus ja kehittämisen polku. Luonto lataa meidät energialla; tukee jalomielisesti toimeentuloamme, sekä maanpäällistä kokemustamme ruoan, puhtaan ilman, veden, elinympäristöjen, metsien, aavikkojen, vuoristojen, laajien kenttien, viljojen, sekä kasviston ja eläimistön monimuotoisuuden kautta. Luonto pitää huolta meistä, ihmisistä, jotka viime vuosikymmeninä olemme alkaneet tuhota tämän maailman yhä suurempia paloja, kiinteä osa Luonnon tasapainoa.

Vauvojen ensimmäisten sanojen joukosta löytyvät „hau”, „miau”, „mur mur”, „ammuu”, erilaisten eläinten ääntä kuvailevia onomatopoeettisia sanoja. Ihmisen yhteys luontoon ei voi keskeyttää, Luonto on osa meitä syntymästä lähtien. Kun valitaan materiaalit uudelle vaatevalikoimalle, iELM:n asiantuntijat etsivät nimenomaan Luonnon innoittamia malleja, joiden avulla voidaan vahvistaa tätä ainutlaatuista yhteyttä lasten ja Luonton välillä.

Kasvaessaan lapset tulevat vielä lähemmäksi ympäristöä, he arvostavat enemmän eläimiä, rakastavat heitä, kastelevat kasveja, tarjoavat niille kaikki huolenpitoa ja rakkautta, ovat iloisia ulkopeleistä, ovat iloisesti yllättyneitä kun näkevät kentillä laiduntavia villihevosia, lehmiä ja lampaita, haluavat upottaa pienet jalansa vuorijoen veteen, ja haluavat istua aholla metsässä moniväristen kukkien keskellä, tuulta kuunnellen ja antaen merituulen hyväillä kasvojaan. Koska tämä on luonnollista ja lapset ovat intuitiivisia.Lapsuuden aikana ja sen jälkeenkin lapset tietävät ja ihastelevat Luonnon niin monia yksityiskohtia, siten me iELM:ssä ajattelimme, että olisi hauskaa heille, jos valmistaisimme suosikki vaatteitaan luonnollisen universumin, eläin- ja kasvikunnan tai meren pienoismaailman mallilla.Jokaisella lapsella on omat kaltevuudet ja mieltymykset: monet lapset ovat kiinnostuneita vedenalaisesta elämästä ja merimaisemista, ja toiset tykkäävät savanan tai metsän villieläimistä. iELM toivoo, että kaikki tämän maapallon lapset eivät koskaan lopeta haaveilemista, luovana ja mielikuvituksellisena olemista, joten luonnonmuotoisten mallien palettimme on hyvin laaja.

Meidän on rohkaistava lapsia säilyttämään maagisen liiton, loitsun ja rakkauden Luontoa kohtaan, koska tämä on tasapainoisen tulevaisuuden tie!

EDELLINEN POSTAUS
SEURAAVA POSTAUS

Tuotteet

JÄTÄ VASTAUS

Seuraa meitä instagramissa