Laulamme pelästyneenä Halloween-iltana

Lokakuun loppupuoli (ja jopa marraskuun alkupuoli) on varattu erityiselle illalle, joka tunnetaan ja juhlitaan maailman monissa maissa – hirvittävälle Halloween-iltalle.

Tämän juhlan tarina juontaa juurensa vanhoista päivistä, kelttiläisestä kulttuurista. Kun irlantilaiset maahanmuuttajat  saapuivat Yhdysvaltoihin, Halloween-juhla on tullut suosituksi myös amerikkalaisten piirissä.

Tämän juhlan nimi lyheni ajan myötä ja tuli Halloweeniksi, alun perin sitä kutsuttiin nimellä ”All Hallows Even” (se tarkoittaa yötä ennen kaikkien pyhien päivää).

Miten juhlitaan Halloweenia?! Pukeudumme ja lähdemme ”trick or treat”-kierrokselle!

Yleensä lapset lähtevät kierrokselle kummitusasuihin pukeutuneina. Tämä perinne on peräisin myös muinaisista ajoista: ihmiset käyttivät pahojen henkien pukuja ja naamioita juuri pahojen henkien pelästyttämiseen ja poistamiseen. Perinteiset Halloween-puvut ovat muodoltaan olemattomia olentoja, kuten hirviöitä, haamuja, noitia, demoneja, luurankoja, muumioita.

Me iELM:ssä odotamme aina kärsimättömästi uutta juhlapäivää; ja olemme siis valmistaneet lastenvaatteita Halloweenille, juhlimaan kuuluisaa pelottavaa iltaa. Nämä tuotteet ovat  hyödyllisiä ja niitä voidaan käyttää milloin tahansa.

 

Erityisesti Halloweenille suunnitellut hatut tulevat nopeasti lapsesi suosikiksi iloisen designin, hauskojen kuvioiden ja tähän juhlaan liittyvien satuhahmojen kautta. iELM:n luomat hatut sisältävät kuvia haamuista tai noidista ja demoneista, jotka virittäävät Halloween-yön pimeää ja salaperäistä tunnelmaa.

Tähän juhlaan liittyvät toiminnat ovat muun muassa: nuotio, Halloween-paraatit, bileet ja karnevaalit, kurpitsan kaiverrus, kurpitsalyhdyn teko (Jack-o’-lantern) laittamalla kynttilän kurpitsan sisään karkottamaan pahoja henkiä.

Mukavat vaatteet voidaan tuoda mukaan teemajuhliin, johon lapset saapuvat pukeutuneena, tapaavat kaikki naamioituneet ystävänsä, mutta sen jälkeen haluavat pukeutua mukaviin vaatteisiin ja jatkaa pelaamista ja hauskanpitoa. Ehdotuksemme on valita mukavat haalarit, houkuttelevalla Halloweeniin liittyvällä kuvioinnilla ja värillä, joka mahdollistaa lapsen vapaan liikkumisen, luonnollisen juoksun ja turvalliset askeleet.

Odotamme innokkaasti kertomuksiasi pelottavasta Halloween-yöstä, riippumatta siitä, olitko pelästynyt tai pelottava!

BOO!

Happy Halloween!

Previous Post
Next Post

Leave a Reply