Lasten ulkoiluvaatteet kylmään säähän

Syksy-talvikausi on aina todellinen haaste, kun valitsemme vaatteet lapsillemme. Sääolosuhteet vaihtelevat melko paljon, joten voimme kokea lämpimät ja aurinkoiset päivät, joiden jälkeen voi tulla pakkasta, tuulta tai kylmää säätä. Mikä on se salaisuus, jonka avulla voimme varustaa perheemme sopivasti näinä aikoina? Me iELM:ssä olemme jatkuvasti etsimässä parhaita ratkaisuja, jotka voivat auttaa sinua.

Käyttämällä sopivia vaatteita, lapset voivat pelata ja viihdyttää vapaasti ja mukavasti, tuntematta sadetta, kylmää, lunta tai pakkasta.

Ensimmäisistä viileistä syksypäivistä alkaen lapset voivat käyttää bodeja suojakseen vyötäröänsä ja selkäänsä. Oman kehon lämpöä ylläpidetään näin ja jaetaan sen tasaisesti koko kehossa. Lasten suoritetuista toimista ja heidän mieltymyksistään riippuen he voivat käyttää myös housuja ja pitkähihaista anorakkia tai puseroa bodyn päällä. Päivittäinen puuvillahaalari sopii erittäin hyvin pitkään peliaikaan ja niihin hetkiin, kun lapset ovat hyvin aktiivisia, ovat jatkuvassa liikkeessä.

On suositeltavaa, että lasten vaatteiden valinta noudattaa laadun periaatetta: materiaalien on oltava laadukkaita, rakenteen on oltava ystävällistä, ja yleinen tunne käytön aikana on oltava löyhää ja mukava. Kaikki iELM:n käyttämät tekstiilit ovat GOTS-sertifioituja (orgaanisen tekstiilimateriaalin maailmanlaajuisen standardin mukaan), koska meille on todella tärkeää toimittaa laatua loppukäyttäjillemme.

Kun talvikausi etenee, toinen hyvä vaihtoehto lapsille on ”warmkeepers”-tyyppiset tuotteet, joiden sisäpuoli on valmistettu microfleecestä, joka pitää kosteuden pois lapsen iholta.

Nämä lasten ulkoiluvaatteet ovat kylmien vuodenaikojen säänkestäviä tarvikkeita. Värikkäät ja hauskakuvioiset puuvillalakit eivät voi puuttua lasten vaatekapista, koska ne suojaavat korvia ja koko pään aluetta tuulelta ja viileyttä vastaan. Sekä pienokaisten että vanhempien mielestä ”suosituin iELM-tuote” on softshell-materiaalista valmistettu haalari, koska se on vedenpitävä, ja sen muotoilu on erittäin tuore ja iloinen, joka tuo hyvinvointia ja iloa. Softshell-haalari on ihanteellinen vaihtoehto myös talvikaudella, jopa lumessa, koska se ei anna veden aiheuttaa epämukavuutta.

iELM:n suosittelema hauska elementti on halutun tuotteen personointi lapsen nimellä. Lapset rakastavat vaatteita, jotka on luotu ainoastaan heille, koska ne ovat yksilöllisiä ja niin he saavat luovan herätteen pelin ja äärettömän mielikuvituksen maailmaan.

Previous Post
Next Post

Leave a Reply