Kudottu intohimoisesti

Halusimmepa tai emme, ihmiskunta elää tällä hetkellä hyvin omituisia aikoja – nopeiden ja massiivisten muutosten aikoja, epävakaissa ympäristöissä, joissa on paljon monimutkaisuutta ja epäselvyyttä  (yleisesti tunnettu nimellä VUCA). Olemme oppineet sopeutumaan, muuttumaan entistä joustavammaksi tämän nopean elämäkulkun seurauksena. Ja tietenkin olemme kehittäneet erilaisia arvokkaita ”apuvälineitä”, jotka tukevat meitä matkallamme, ja me tuomme jatkuvasti pieniä tai merkittäviä parannuksia, jotka tarjoavat entistä enemmän valoa selkeyttämään polkuamme.

credits: futureoriented.eu

Ihmiskunta joutuu kohtaamaan niin valtavaa edistystä, jonka nopeutettu tahti on melkein yivoimainen, kaikilla aloilla – tiede, teknologia, terveys, psykologia, lastenhoito, arkkitehtuuri, sosiaaliset kysymykset, vain muutamia mainitakseni. Kuinka tämä oli edes mahdollista ensisijaisesti? Se on yksinkertainen: salaisuus on intohimoisissa ihmisissä, jotka ovat täysin omistautuneita siitä, mitä he rakastavat ja mihin he uskovat. Kuten sanottu, “harjoitus tekee mestarin”, ja tämä käsite ei voisi olla enemmän totta. Kun voimme harjoittaa mitä rakastamme, voimme kehittyä siinä, kehitämme uusia kykyjä, hankkimme uusia taitoja ja kun näemme kauniita tuloksia, intohimomme kasvaa ja sen avulla luodamme entistä arvokkampia oivalluksia.

Mikä oli innostanut ihmisiä luomaan hyödyllisiä koneita? Ihmisten lahjakkuus ja asiantuntemus. Ja jopa nykyään älykkäät ohjelmistot ja erittäin tarkat laitteet, ohjelmoitu käsittelemään monimutkaisia tehtäviä moitteettomasti, yksinkertaisesti tarjoavat täydelliset tulokset. Kuitenkin viimeistely – yleinen strategia, kaavamainen muotoilu, visio, terävät ajatukset, elävä kiintimys, vallankumous, lahjakkuus, unet, voimakkaat intuitiiviset päätökset kuuluvat edelleen meihin, ihmisiin.Kun avasimme ensimmäisen kerran iELM:n ovet, päätimme etsiä juuri näitä lahjakkaita ja asiantuntevia ihmisiä, jotka tekevät kaiken intohimoisesti – ja olemme löytäneet heidät Bukarestin lähellä sijaitsevassa pikkukaupungissa viehättävässä Romaniassa. Luonnollisesti listallamme olivat myös uusimman sukupolven tekniset laitteet. Kun tarjosimme tiimillemme korkean teknologian välineitä, olemme käytännössä vapauttaneet heidän luovuutensa ja omistautumisensa kovalle mutta erittäin palkitsevalle työlle. Me iELM:ssä uskomme voimakkaasti lahjakkaisiin käsiin, jotka kutoavat upeita vaatteita ja innokkaisiin, intohimoisiin mieliin, jotka tuottavat uskomattomia ajatuksia. Olemme erittäin onnekkaita, että meillä on runsaasti molempia meidän pienessä tyylikkäässä tehtaassamme! Kuvittele, että koulutetut, omistautuneet ihmiset käsittelevät jokaista lopullista tuotetta huolellisesti alusta asti viimeistelyyn ja he aina pyrkivät tuomaan tyytyväisen hymyn jokaisen asiakkaan kasvoille.

Meille kehitys on kaupan perusta; ja ainoastaan sellaiset ihmiset voivat ohjata kehitystä, jotka ovat halukkaita ja onnellisia antamaan aikansa, intohimonsa ja omistautunsa koko ihmiskunnan käyttöön.

EDELLINEN POSTAUS
SEURAAVA POSTAUS

Tuotteet