Juhlapyhät, täydellinen tilaisuus antaa lasten olla lapsia

Mitä ovat juhlapyhät elleivät tilaisuus osoittaa huolenpitoa ja huomiota avun tarpeessa olevia kohtaan, enemmän kuin mitä he muuten vuoden aikana saavat? Hyvät teot ja hyväntekeväisyys, etenkin juhlapäivien aikana, tuovat onnellisuutta jokaisen elämään. Ja mitä tulee apua tarvitseviin, he tuntevat tämän vuodenajan hyvyyden toisten avulla.


Monet ihmiset lahjoittavat tavaroita, joita toiset tarvitsevat tai haluavat, mutta joita heillä ei ole varaa ostaa. Tämä on tunnettu käytäntö, joka onneksi on tullut suositummaksi vuosien varrella. Monet hyväntekeväisyysjärjestöt ja organisaatiot järjestävät tapahtumia auttaakseen kaikkia, joita ne voivat, ja tämän kaiken mahdollistaa kaikkien osallistujien apu. Usein nämä organisaatiot tukevat jotain tiettyä kohdetta tai useita kohteita.


iELM uskoo hyväntekeväisyyteen ja hyvyyden osoittamiseen apua tarvitseville aina kun se voi, mutta vielä enemmän juhlapäivien aikana, kun yhteishenki vahvistuu. Koska iELM on lasten hyvinvointiin keskittynyt brändi, se mielellään osoittaa hellyyttä näitä pieniä ihmisiä kohtaan, jotka ovat niin tärkeitä tulevaisuuden kannalta.
Onneksi nykyisin kuka tahansa voi löytää organisaatioita tai hyväntekeväisyysjärjestöjä, jotka voivat auttaa heille läheisiä kohteita. Tästä syystä iELM on lahjoittanut “Salvati Copiii Romanialle”, koska kaikilla lapsilla on oikeus onneen ja huolenpitoon.


Mikä on Salvati Copiii?


“Salvati Copiii Romania” on kansalaisjärjestö, joka suojelee ja edistää lasten oikeuksia joka puolella Romaniaa. Se perustettiin vuonna 1990 ja on Pelastakaa Lapset -järjestön, maailman suurimman lasten oikeuksia edistävän järjestön, täysjäsen. Pelastakaa Lapset -järjestössä on 30 jäsentä, ja se toimii yli 120 maassa. Romaniassa “Salvati Copiiilla” on yli 12 haaraosastoa yli 12 Romanian piirikunnassa.
Järjestö toteuttaa projekteja, joiden tarkoituksena on tuoda tietoisuutta lasten oikeuksista ja suojella niitä jokapäiväisessä elämässä. Lasten oikeuksiin kuuluu oikeus koulutukseen ja lasten suojelu väkivallalta sekä monia muita.


iELM, brändi lapsista ja lapsille


iELM tukee lasten hyvinvointia. Vuoden 2021 aikana iELM on lahjoittanut vaatteita “Salvati Copiii Romanialle” 2 kertaa, Argesin, Dambovitan ja Prahovan haaraosastoille.
iELM on lahjoittanut edellä mainitulle 3 haaraosastolle noin 2 000 vaatekappaletta lapsille. Vaatteet vaihtelivat softshell-bodyista housuihin ja jopa hattuihin, jotta köyhistä oloista kotoisin olevat lapset voivat myös nauttia iELM-tuotteista. Mutta sitä lasten kokemaa onnellisuutta näistä tuotteista ei korvaa mikään.
iELM rakastaa pitää huolta pienokaisista aina, kun se on mahdollista. Tämä huolenpito kohdistuu välittömiin tilanteisiin ja koostuu vaatelahjoituksista.
Apu voi tulla monessa muodossa, aina rahallisesta avusta yksinkertaisempiin ja ystävällisiin eleisiin asti, jotka voivat piristää lasta. Yksi asia on varma: me emme unohda sitä kiltteyttä, jota meille osoitettiin lapsena, emme edes vuosia myöhemmin.

EDELLINEN POSTAUS
SEURAAVA POSTAUS

Tuotteet