Iltapäivät ruskan hienoissa sävyissä

Tiedämme, että rakkaiden lukijoidemme joukossa on äitejäkin, jotka aina etsivät uusia ideoita lasten aktiviteetteihin. Nyt esitämme sinulle, mitä lämmin syysiltapäivä tarjosi meille tänään.

Pukeutuimme hyvin, iELM: n mukavissa vaatteissa meistä tuli mukavampaa ja menimme puistoon kaikkien suosikkien väreillä, kyniillä ja ulkomaalauksilla sekä muilla hyödyllisillä työkaluilla.

Ensin valitsimme keskeisen paikan ruohossa, kuivien lehtien keskellä, paikka, jossa täydellinen valo auttaa meitä värittämään niin kauniisti kuin mahdollista. Me leiriytyimme aukiolle, korkeiden tammipuiden alle. Aloitimme sitten etsimään sopivia lehtiä maalaustoimintaamme, tuulenpuhaltavia lehtiä, tuotu polullemme. Läpinäkyvät, kuivat, hammastetut tai pyöristetyt lehdet maalattiin syksyn väreissä: kuparinväri, okra, viininpunainen, suklaanruskea, beesi. Kävelimme ympäri aluetta ja valitsimme nopeasti monipuolisimpia valikoimia ja palasimme aukiolle.

Tänään maalasimme puiston lehtille kaikki, joka johtui mieleemme. Siirsimme jokaisen ajatuksen ensin pensseliin ja sitten lehteen. Tämäntyyppinen toiminta kehittää ylen määrin lasten luovuutta ja kykyä oppia asioita vaikeuksitta: luonteesta ja kasveista, yleisistä käsityksistä, perusajatuksista, maalauksen ja värien keskeisistä käsitteistä, keskittyminen ja huomio muotojen seuraamiseen ja niin edelleen. Työskennellä yhdessä ja luoda pienen taideteoksen lastemme kanssa on rentouttava ja antaa meille, vanhemmille iloa. Voimme juhlia menestystä kehystämällä käsinmaalatuista lehdeistä koostuvan lopullisen kollaasin tai voimme käyttää sitä ainutlaatuisena lahjana, jota annamme parhaille ystävillemme.

Lehtien luonnolliset suonet ohjaavat meitä erityisiin pienoismaalauksiin, ja pienokaisemme oppivat noudattamaan ääriviivoja, mahtumaan maalauksen tilaan, yhdistämään värejä, osoittamaan maalauksella heidän ylivoimaista mielikuvitustaan sekä omaa tulkintaansa.

Meillä on ollut muutamia hiljaisia tunteja syysmaisemassa lähimmässä puistossa ja olemme hankkineet muistoja yhdessä. Voimme sanoa, että olemme iloisia ja tyytyväisiä! Mitä sinä luulet aktiviteetistamme? Kutsumme sinut yrittämään sitä ja lähettämään meille kuvia kauniista tuloksista!

EDELLINEN POSTAUS
SEURAAVA POSTAUS

Tuotteet