iELM: n suositus perhelomailuun: Aito ja rentouttava Kyproksen saari

Istuessamme ja haaveillessamme, ihmettelisimme kuinka olisi rentoutua rannalla juuri nyt, marraskuun alussa, meillä oli ilmestys. Täysin unessa, meille näytettiin yksi upeista mahdollisuuksista muuttaa unelmamme todelliseksi

Kyproksen saari, Välimeren kolmanneksi eniten asuttu saari, oli vuosisatojen ajan ” ristiriitojen omena” kreikkalaisten ja turkkilaisten välillä eikä vain. Kiistaton kauneus ja strateginen asema Lähi-idässä, Kypros järjestää vuosittain tuhansia matkailijoita, jotka ovat iloisia tämän maagisen paikan yksinkertaisuudesta ja aitoudesta.

Joskus tarvitsemme tauon toistuvista toiminnoistamme. Tunnemme tarvetta mennä jonnekin rakkaamme kanssa ja viettää laatuaikaa yhdessä, ilman paljon suunniteltua etukäteen. Kypros on

sellainen paikka, jossa spontaani rentoutuminen on eturintamassa ja se on sormen päässä meistä joka vaiheessa. Jotta voidaan viettää muutaman päivän saarella, valmistamme kevyen matkatavaran, koska lämpötilat ovat edelleen korkealla ja merivesi erittäin lämmin. Emme voi unohtaa tuoda lisää potkupukuja pienille, jotka nauttivat hienosta hiekasta ja pelaavat suurimman osan ajasta meren rannalla. Lisäämme tavallista aurinkovoidetta ja myrskyisimme rannan!

Tunnemme aivan kuin postikortissa jostain kaukana. Lämpö ei ole liiallinen ja antaa meille kaikille mahdollisuuden olla rauhallisia ja rentoja! Nauramme, rakennamme meren rannalla hiekkalinnoja vain antamaan ne pieniä aaltoja, jotka hajoavat jyrkästi rannalla. Jos tunnemme väsyneen, menemme pyyhkeeseen ja me nukaamme äärimmäisen miellyttävän tuulta. Jos haluamme pitää hauskaa, lähdemme merelle ja teemme paddleboardingia, pelaamme lentopalloa, yritämme kaapata kauneimmat kuvat, tutkimme pienen merielämän, kävelemme, ja päivä kulkee nopeasti, kiirettä tavata auringonlaskua.

Tiesitkö, että maukas halloumijuusto syntyi täällä Kyproksessa? Olet terveessä kulinaarisessa paratiisissa, joka tarjoaa sinulle hienoimpia hedelmiä ja vihanneksia, mutta myös kalaa ja äyriäisiä, jotka on valmistettu hyvällä maulla. Älkäämme unohtako, että Kyproksen ihmiset ovat kuuluisia täydellisistä jälkiruoista!

Illalla varaa muutama tunti pitkälle kävelylle Limassolin vanhan sataman läpi, joka on hiljattain laajentunut ja muuttunut tyylikkääksi merelliseksi. Limassolin linna on myös täällä, nykyisessä muodossaan, jonka ottomaanien valtakunta rakennettiin uudelleen vuonna 1590. Koska se voi saada kylmä, varustaa lapsille pitkähihaiset puserot ja pitkät housut, anorakit tai lämpimät potpuvut. Tavoitteena on nauttia hienosta Välimeren kokemuksesta!

Tämä saari näyttää sinulle ympäristötaideteoksia: aivan uskomatonta auringonlaskuja, omaksua ne visuaalisesti loman aikana!

Vaikka se olisi vain unelma… Kyproksen saaren positiivinen energia on peittänyt meidät täysin!

EDELLINEN POSTAUS
SEURAAVA POSTAUS

Tuotteet

JÄTÄ VASTAUS

Seuraa meitä instagramissa