Ensimmäiset ujo askeleet kouluun

Muistatko ensimmäinen koulupäivä? Tunteita, jotka elävät ja kuinka nopeasti perustuivat ystäviä, pelaamisen yhteydessä? Nyt, kun olet jo tullut vanhemmiksi, yrität mennä takaisin ajoissa ajatuksen kanssa, jotta voit tukea lapsia enemmän heidän elämänsä uudessa vaiheessa.

Mennään suoraan tosiseikkoihin: miten valmistaudumme koulupäiviin? Yksinkertaista! Valitsemme superyhdistelmän: terveellinen välipala lounaalle ja sopivia vaatteita lapsille.

Aamulla, ennen kuin he käyvät kouluun, lapset tarjoavat aamiaista ja sen jälkeen, he valmistelevat koululaukun vanhempiensa kanssa. Sitten, he valitsevat suosikki vaatteensa, joita he käyttävät sinä päivänä: vaatteet, joissa voit tuntea olonsa mukavaksi. Monien heidän rakkaiden vaatteidensa joukossa ovat hauskat potkupuvut ja mukavien housujen yhdistelmiä, joita on käytetty yhdessä hauskojen puseroiden tai lämminhuppujen kanssa. Jos koulun vapaa-ajan aktiviteetteihin liittyy myös ulkopuolisia vierailuja, lapset on myös mukanaan ulkona softshell asuja. Lasten vaatteissa esiintyvät värit innostavat heitä koko päivän!

Koulussa käytettävät tuntia vaativat lapsilta huomiota ja energiaa, niin pieni välipala ja sitten lounas ovat heille erittäin tärkeitä, saamaan uusia voimia. Siksi, lapsen pakattu lounas kouluun sisältää viipaloidut hedelmät (omena, päärynä, kiivi, kaikki suosikki hedelmät) tai välipaloja (kaurakeksejä, orgaanista muffinia, 2 viipaletta terveellistä leipää banaanilla tai rusinoilla, talo välipalabaareja). Sitten lisätään suuri lounas, runsaasti vitamiineja ja ravinteita. Valitun ruoan on oltava sekä terveellistä että lapsen mielihyvää, sillä tämä on yksi päivän tärkeimmistä aterioista. Valmistelemme myös ylimääräisiä vaatteita koululaisille, jos he haluavat muuttaa vaatteitaan fyysistä vaivaa koskevan toiminnan seurauksena, mahdollisesti jopa hatut, jos tuuli puhaltaa (näin ollen odotamme kylmyyden riskiä). Pyyhe ja ehkä lapsen suosikki lelu on myös tervetullut.

Miten valmistaudut lapsen kouluun? Haluaisimme kuulla ehdotuksesi! Kehotamme teitä tulemaan inspiraation lähteenä!

Previous Post
Next Post

Leave a Reply