5 ympäristöystävällistä tapaa sinun tulisi opettaa lapsellesi

Lapset ovat tulevaisuutemme. Päätökset, joita he tekevät ympäristöstä, vaikuttavat sekä heidän että tulevien sukupolvien elämään. Voimme suojella maapalloa monella pienellä tavalla jokapäiväisessä elämässämme.

Sinun tulisi opettaa lapsellesi nämä 5 tapaa, joiden avulla hän voi suojella ympäristöä:

1. Kierrätä kaikki, mitä et enää tarvitse

Lasten mielikuvituksella ei ole rajoja. He voivat koristella minkä tahansa esineen uudelleen ja tehdä siitä uuden lelun. Muovipullot ja pakkaukset haittaavat ympäristöä eniten. Voit helposti tehdä muovipulloista robotteja tai raketteja.

Voit myös järjestellä pienokaisesi vaatekaappia ja lahjoittaa joitakin lastenvaatteita niitä tarvitseville lapsille. Jos sinulla on muita lapsia, anna vanhempien lasten vaatteita nuoremmille.

2. Sammuta valot

Tämä tapa on helppo oppia esimerkin avulla. Älä jätä valoja päälle huoneisiin, joissa ei ole ihmisiä tai tarpeeksi luonnonvaloa. Näin pienokaisesi oppii sammuttamaan valot aina lähtiessään huoneesta.

Earth Hour -tapahtuma on täydellinen tilaisuus osallistua maanlaajuiseen energiankulutuksen vähentämiseen. Tätä tapahtumaa vietetään joka vuosi maaliskuun viimeisenä lauantaina klo 20.30-21.30.

3. Istuta puu

Puut ovat arvokkain hapen lähde. Tämän tapahtuman avulla voit opettaa pienokaisellesi metsäkadosta ja luonnonvarojen vastuullisesta käytöstä. Puutarhastasi tulee lisäksi kauniimpi.

Kun valitset puuta, kiinnitä huomiota puulajiin ja sen kasvuolosuhteisiin. Syksy ja kevät ovat täydelliset vuodenajat tälle aktiviteetille. Jos sinulla ei ole puutarhaa, mihin istuttaa puuta, etsi paikallisia tapahtumia, joissa istutetaan puita. Nauti kauniista ilmasta pienokaisesi kanssa ja nauttikaa luonnon ihmeistä!

4. Tee ostoslistoja

Opeta pienokaisesi olemaan järjestelmällinen, kun olette ostoksilla. Ruoantuhlaus on yksi eniten laiminlyötyjä ongelmia, jotka vaikuttavat ympäristöön.

Se on hyvin yksinkertainen tapa, mutta sillä on näkyvä pitkäaikainen vaikutus. Näin perheesi ostaa vain tarpeellisen määrän tuotteita, ettekä tuhlaa ruokaa.

Voit tehdä koko aktiviteetista hauskemman tulostamalla kuvia tuotteista, joita haluat laittaa listalle ja tekemällä siitä aarteenmetsästyksen.

5. Valitse pyörä tai rullaluistimet

Vältä tarpeettomia automatkoja. Sen lisäksi, että tämä tapa auttaa vähentämään kaasupäästöjä, opetat lapsellesi aktiivisen ja terveen elämäntavan

Kun lapsesi on päättänyt pelastaa maapallon, kannusta häntä saamaan toiset tekemään samoin!

Muista, että ensimmäinen askel luonnon huolehtemisesta on oppia, kuinka sitä rakastetaan!

EDELLINEN POSTAUS
SEURAAVA POSTAUS

Tuotteet

JÄTÄ VASTAUS

Seuraa meitä instagramissa