15 vinkkiä siihen, kuinka voit järjestää lapsesi vaatteet syyskaudelle

Järjestetyllä vaatekaapilla ja toimivalla säilytystilalla on monta etua. Lapsesi huone on siistimpi, voit vaivattomasti lajitella vaatteet pesua varten ja pukea lapsesi nopeammin koulua/lastentarhaa varten aamukiireissä.

Tässä on 15 vinkkiä siihen, kuinka voit valita pienokaisesi vaatteet syyskaudelle.

Vaatteiden lajittelu

Ensimmäinen askel on koota kaikki syyskauden vaatteet yhteen paikkaan. Anna hänen sen jälkeen kokeilla kaikkia lasten vaatteita ja kenkiä nähdäksesi sopivatko ne vielä päälle. Tee luettelo kaikesta, mitä sinun täytyy ostaa seuraavassa koossa.

Kylmänä sesonkina pienokaisesi vaatekaapissa tulisi olla puuvillaisia t-paitoja, pitkähihaisia puseroita, paksuja verryttelypukuja, takki ja vedenpitävät haalarit.

Jos lapsesi on tarpeeksi vanha, ota hänet mukaan vaatteiden lajitteluun ja uusien vaatteiden valitsemiseen.

Lasten vaatteiden säilytys

Kun olet päättänyt, mitkä vaatteet pidät, ja ostit pienokaisesi tarvitsemat asiat, on aika säilöä ne. Säilytä vain välttämättömät vaatteet.

Tässä on muutama vinkki vaatteiden säilytykseen. Näin ne vievät vähemmän tilaa vaatekaapissasi:

-Rullaa t-paidat ja alusvaatteet;
-Säilytä puseroita vaakasuorassa asennossa. Muodostat rivejä, joiden avulla näet ne kaikki hetkessä, ja voit ottaa haluamasi puserot siirtämättä muiden paikkaa;
-Taita farkut ja housut kaksin kerroin. Taita ne ensin kahtia ja sen jälkeen taita vielä kerran.

Pidä huoli, että suojelet paksuja vaatteita hyönteisiltä, kuten koilta. Tiesitkö, että on olemassa luonnollisia ratkaisuja, joiden avulla voit pitää ne loitolla? Näitä ovat setriöljy, kastanjat, laventeli ja neilikat.

Toinen asia mikä kannattaa pitää mielessä on vaatteiden säilytys paikassa, joka on lapsesi korkeudella. Jos haluat opettaa häntä pukeutumaan itse koulua tai lastentarhaa varten, on tärkeää, että kaikki tarvittava on helposti saatavilla. Jos myös tarvitset laatikoita, valitse läpinäkyviä nähdäksesi mitä ne sisältävät.

Älä unohda koristella vaatekaappia! Tee siitä persoonallinen ottamalla huomioon pienokaisesi suosikkityyli ja -asiat. Anna hänen valita teema ja tulosta sen mukaisia söpöjä tarroja. Näin motivoit lastasi pitämään säilytystilan järjestyksessä.

Kierrätä

Tekstiilijäte on eräs merkittävä ympäristön saastumisen lähde öljyteollisuuden jälkeen. Älä heitä pois vaatteita, jotka eivät enää sovi pienokaisellesi! Jos ne ovat hyvässä kunnossa, anna ne nuoremmille sisaruksille, serkuille tai muille hyville ystäville. Jos ne ovat vahingoittuneita, tietyt organisaatiot tai kaupat kierrättävät niitä.

Voit myös kehittää luovia ideoita antaaksesi niille uuden ilmeen tai lahjoittaa ne pois. Etsi netistä lähelläsi olevia paikallisia keskuksia, jonne voit lahjoittaa lasten vaatteita.

EDELLINEN POSTAUS
SEURAAVA POSTAUS

Tuotteet